Iz lastne proizvodnje nudimo širok spekter izdelkov za uporabo GSM omrežja in mobilnih telefonov. Osnovna so tri področja izdelkov , to so GSM komunikatorji , GSM stikala in GSM domofoni. Vse naprave izdelujemo za 2G in 3G omrežja.

                                                                        

                                 

         GSM komunikatorji                                         Prenos alarma na dežurni center

 

GSM komunikatorji so naprave, ki omogočajo prenos alarmnih sporočil in protokolov na dežurni center ali na osebni GSM telefon kot govorno ali SMS sporočilo. Komunikatorji se lahko uporabljajo tudi za krmiljenje ali nadzor raznih električnih naprav preko GSM omrežja, ker imajo 2 ali 4 alarmne vhode/izhode. Vsi komunikatorji vsebujejo funkcijo OTA (Over The Air), kar pomeni možnost preprogramiranja strojne programske opreme naprave (firmware) preko GSM telefona na daljavo.

 

   

                                     

GSM stikalo  GSW1 

 

GSM stikalo  GSW2

 

                  Odpiranje vrat na daljavo z GSM telefonom
 

 
     

GSM stikala se uporabljajo za vklop/izklop električnih naprav s pomočjo GSM telefona. Lahko so samostojne naprave z relejskim izhodom ali pa jih uporabimo v sistemu kontrole pristopa , za to je predvidena naprava GSW 2 z WIGEAND izhodom.
Namen uporabe je : odpiranje vrat , cestnih zapornic na parkiriščih , vklop centralne kurjave na daljavo in še veliko drugih aplikacij , kjer se za krmiljenje električnih naprav uporabi GSM telefon. Vsa GSM stikala vsebujejo funkcijo OTA (Over The Air), kar pomeni možnost preprogramiranja strojne programske opreme naprave (firmware) preko GSM telefona na daljavo.

 

 

                                                            

                                          GSM domofoni v različnih izvedbah                                              Klic na GSM telefon

 

GSM domofoni iz lastne proizvodnje omogočajo direkten klic iz zunanje enote domofona na GSM telefon , tako smo vedno dosegljivi , če nas kdo kliče izpred domačih vratih , čeprav nismo doma. GSM domofon ima lahko eno ali več pozivnih tipk . Pri uporabi GSM domofona , lahko s telefonom odpremo tudi električna vrata , zapornico ali vklopimo katerokoli električno napravo.
Tudi vsi GSM domofoni vsebujejo funkcijo OTA (Over The Air), kar pomeni možnost preprogramiranja strojne programske opreme naprave (firmware) preko GSM telefona na daljavo.