Za bivanje v sodobnih stanovanjih in hišah poskrbimo z najsodobnejšimi domofonskimi in videodomofonskimi sistemi proizvajalcev HIKVISION, VIDEX ,  KOCOM.  Video domofonski sistemi so lahko izdelani na osnovi IP tehnologije ali pa so klasični sistemi z dvo ali večžično povezavo.

HIKVISION nudi širok spekter videodomofonskih sistemov, tako za manjše objekte, kot za velike zgradbe. IP video domofoni omogočajo zelo široke možnosti izdelave sistemov, ki vsebujejo več zunanjih enot in več notranjih enot in tudi možnost klica, med različnimi enotami. Prav tako omogočajo tudi kombinacijo z vidonadzornim sistemom HIKVISION.

 

     

                                                       

                                                  HIkvision video domofoni

 

VIDEX nudi najširši izbor domofonov in video domofonov , možno je izdelati vse kombinacije , ki si jih zaželi naročnik , to pomeni različno število vhodnih enot povezanih z notranjimi enotami , kar zagotavljajo najsodobnejši digitalni sistemi. Poleg tega ponuja zunanje , prav tako tudi notranje enote v različnih oblikah. Tako je možno naročiti zunanje enote v različnih materialih , npr. aluminij , nerjaveče jeklo ( antivadalsko ) , lahko tudi v različnih barvah , srebrni , zlati , brušen aluminij. Notranje enote so v zadnjem času barvni LCD monitorji , čeprav se še vedno dobijo tudi v Č/B izvedbi. Monitorji se delijo še po izvedbi , lahko so prostoročni , lahko s slušalko , lahko so nadometna ali vgradna izvedba.

 

 

                                                Videx video domofoni

 

KOCOM domofoni in videofoni so cenovno ugodnejši , so tehnološko in oblikovno na visokem nivoju , ni pa možen tako širok spekter izdelave zahtevnejših sistemov , ker je sistem že v naprej določen ( to pomeni , da ni možno izdelati sistema z več zunanjimi enotami). Zelo atraktivni so enostanovanjski sistemi z velikim LCD monitorjem, dvožilno povezavo in enostavno montažo. Možno je izbrati tudi video domofon s spominom , ki shrani slike vseh obiskovalcev , ki so pritisnili na pozivno tipko.

 

                                   

                                                                      

                                                  Kocom video domofoni